Hoppa till innehåll

Våra titlar

Våra titlar

 

Dolt under Jord

Martin Falkman & Sara Olsson

“En spännande, rolig, mörk och erotisk thriller. Lite American Psycho möter Fifty Shades.”
Läs recensionen i sin helhet här.
Peter Westberg

“Martin och Sara har gjort ett fenomenalt samarbete.”
Jenny, @booksandpastry

“Man förstår att det kommer att sluta i katastrof och man är fast besluten att få veta hur.”
@boktokig

Dolt under jord, skriven av Sara Olsson och Martin Falkman. En mordlysten, ung naprapat möter en betydligt äldre kvinna, som också är på jakt. Efter män. 

MÖRKA FANTASIER. Jack Forsberg är naprapat men fantiserar om att döda sina klienter. Och diverse människor han hittar online.

HANDLINGSKRAFT. Viktoria Nordström är uttråkad och ensam men hennes karriär går som en raket. Hon försöker släcka sin törst genom att träffa män hon hittar online.

EN DÖDLIG KOMBINATION. Varken Jack eller Viktoria är förberedd på de krafter som deras möte väcker till liv.

Finns som inbunden bok samt som ljud- och e-bok.


Dead & Alive

Sara Olsson

“Sara Olssons språk imponerar som alltid, och de heta ackord som ger klang åt berättelsen ger nya lärdomar.”
Cecilia

“En bok i gränslandet till allt. Utmanande och lustfyllt.”
Douglas Boldt

“Jag har aldrig känt mig så förtrollad av ordleken som här. Det är vackert, humoristiskt, smart och fyllt med underfundiga allegorier och oväntade vägar. Jag älskar det.”
Läs recensionen i sin helhet här.
Peter Westberg

DEAD & ALIVE, skriven av Sara Olsson. En mörkare Love Actually eller Short Cuts. En utmaning: Lägg pusslet och njut av erotiska karameller under tiden.

Jess har bokat en dejt med sin man Jörn i en bar men han väljer att inte dyka upp. Kvällen tar en annan vändning och hon hör av sig till John, en bekant online, som lovar att leverera en ask med okänt innehåll till henne. Jess blir kvar i baren och väntar medan verkligheter och fantasier vindlar förbi. Som mötet mellan den blinde flygkaptenen Seth och den blyga exhibitionisten Mina. Förbi Jess rör sig också en bror som vill hämnas sin syster.

Grannar i hyreshuset där Jess bor har ärenden i baren, direkt eller indirekt. Maria tänker lämna sin våldsamme man Leif. Den polyamorösa bröllopstårtbagerskan Grinda möter Anna, vars man Melker verkar vara på ett äventyr utanför äktenskapets gränser. Grinda i sin tur processar det märkliga i att hon ännu inte lyckats hitta fler att älska än sin ytterst lustbejakande sambo Lina.

Finns som inbunden bok samt som ljud- och e-bok.


Lyda-serien, del 1-3

Maria Brundin

“Gillar fokuset på det kvinnliga perspektivet och hur läsupplevelsen kretsar kring huvudpersonens känslor och njutning.”
Carl

“Tycker om ömheten mellan huvudkaraktärerna, och att få följa utvecklingen i deras kärleksrelation. Det är en fin kontrast till det hårda.”
Annelie

“Gillar när man blir smått överraskad och får följa med. Nästan gränsen till det förbjudna som beskrivs vackert på alla sätt. En mysig, erotisk och inbjudande del av lust, smärta och tillit. Underbart beskrivet i varje del.”
Agnetha Lundebring Jönsson

LYDA, skriven av Maria Brundin, är en serie om två människor som möts i en djup ömsesidig önskan om att få utforska en stark inneboende passion. Följ med på en ljuvlig, eggande resa genom lust och tillit, i ljus och mörker…

När han ger henne tydliga hintar om att han betraktar henne märker hon att hon njuter av den informationen. Allt det hon i hemlighet drömt om känns nu inom räckhåll. Vem är han, någon hon redan mött? Hur kan han egentligen veta vad hon så hett längtar efter?

Långsamt tränger han sig in i hennes huvud, förför hennes tankar och fyller hjärnan med kinks. Så småningom ger han henne instruktioner inför en fest som han bjuder in henne till. Väl medveten om att tillställningen kommer att lämna spår bestämmer hon sig för att gå dit…

Finns som inbunden bok samt som ljud- och e-bok.


Bokomslag del 4 och 5 Lyda

Lyda-serien, del 4-5

I Nakna själars dans är stegen djärvare och uppdragen mer utmanande. En dag blottar Aurora sig på öppen gata för mannen som äger hennes själ: Zack. En middag på Söder blir speciell även för restauranggästerna, tack vare Zacks djävulska upplägg. Någon från hans förflutna närmar sig. Hur ska det påverka Auroras och Zacks framtid?

I Kinky hjärtans dag har Zack en het plan. Gåvan som anländer på julafton innehåller rekvisita inför en inspelning. I vilket sammanhang ska egentligen filmen visas? En inhyrd chaufför får ta del av Auroras lust. Varför verkar han bekant? En sak är säker: Alla hjärtans dag i den här tappningen blir romantisk – om än med en kinky tvist!

Sagt om Lydaserien:
Vacker, het och sensuell! Maria Brundin bygger upp en spänning och håller läsaren på halster på ett väldigt skickligt sätt. En lättläst, välskriven och nästan lite poetisk berättelse om att finna sin sexualitet.
Boktanten, Annette

Författaren visar en stor insikt i denna mörka men så upplysta världen, en stor kunskap som trollbinder från första till sista stavelsen.
Lasse


Våra digitala titlar

Här nedan hittar du våra digitala titlar, samtliga som ljudböcker och som e-böcker.


Samarbete med Saga Egmont

Nedan hittar du våra titlar i samarbete med Saga Egmont. Klicka på bilderna för att komma vidare.