Hoppa till innehåll

Välkommen till Ordlust!

Ordlust.

 

Här kan du vara den du är! Ordlust handlar om ALLA — om lust oavsett kön, preferens eller läggning. 

Vår vision är en värld med mer av allt — livslust och erotisk lust — men också mer av öppenhet, passion, kommunikation, mental träning och utveckling, sensualism, acceptans, artighet och tillit.

Vi jobbar med ord, med berättelser, samt med lustfrågor och du kan läsa oss, lyssna på oss — och hänga med oss, som OrdlustVIP!

/Ordlustteamet

Ordlustpodden

I denna podd för alla – oavsett kön, preferens, läggning och relationsform – bjuder författarduon Maria Brundin och Sara Olsson på sinnliga samtal med vågad rymd för lust. Vi har redan talat om ämnen som exempelvis normer, kommunikation online samt smärta och njutning. Lyssnarfrågor besvaras av Sara Olsson, som är sexrådgivare.

Lyssna till Ordlustpodden

Har du frågor om sex och lust?

Se fliken lust för rådgivning i klientsamtal på ett sätt som passar dig: möte, telefonsamtal eller chatt.

Sugen på kittlande litteratur?

Välkommen in i vår sköna, gränslösa värld av erotic nordic noir! Se våra titlar från Ordlust förlag här och botanisera i lust och spänning.

Har du ett manus du tror passar vår heta profil?

Har du skrivit en berättelse du känner starkt för? Ditt manus har kanske en erotisk tvist, eller så har du skrivit en fackbok om lust: Alldeles oavsett vill vi höra från dig! Läs mer här.

Läs och lyssna vidare

Se och lyssna gärna vidare under fliken press, där det bland annat finns några artiklar som handlar om sexting — att skriva sexig dialog i meddelanden till varandra.


Aktuella titlar

Finns i bokhandeln nu!

Dolt under jord, skriven av Sara Olsson och Martin Falkman. En svensk American Psycho där en mordlysten, ung naprapat möter en betydligt äldre kvinna, som också är på jakt. Efter män. Läs mer här.

 

Finns i bokhandeln nu!

DEAD & ALIVE, skriven av Sara Olsson. En mörkare Love Actually eller Short Cuts. En utmaning: Lägg pusslet och njut av erotiska karameller under tiden. Läs mer här.

 

Lyda (1-3) finns i butik och Lyda (4-5) släpps 14/2 2022!

LYDA, skriven av Maria Brundin, tar dig med på en resa. Utmanar. Två människor. En innerlig önskan. Ett närmande som når på djupet. Människor som möts i en relation utanför normen. I tillit. Feelgood med bett. Allt börjar med att han ser henne. Vem är han, egentligen? Läs mer här.