Hoppa till innehåll

Manus

Dela din lust.

Vi tar emot manus

Har du en fantastisk berättelse på skärmen framför dig eller ett fackboksmaterial som kan passa in i vår utgivning? Kontakta oss idag!

Så här gör du
Sänd maximalt två A4-sidor till manus@ordlust.se innehållande både en kort beskrivning av projektet samt ett textprov.

Ett manus måste vara helt klart innan vi tar in det till förlaget. I 99 fall av 100 behöver en text bearbetas innan den kan landa på redaktörens bord. Vi börjar därför med en lektörsläsning inledningsvis. Dessa timmar tar vi betalt för (kontakta oss för offert). Texten utvecklas i den processen, men även författaren – både i stunden och inför framtiden.

Skrivcoachning & lektörsläsning

Har du en idé du vill jobba med och vill ha en skrivcoach? Har du ett manus på gång – eller ett färdigt utkast som du vill ha återkoppling på? Vi läser manus inom alla genrer. Kontakta oss! Som OrdlustVIP har du 20% på all manusutveckling.

Sara Olsson är författare, förläggare, kursledare, fil. mag. litteraturvetenskap med inriktning självbiografier. Har skrivit ett flertal uppdragsböcker, en thriller, en roman samt poesi.
Kontakt: sara@ordlust.se

Maria Brundin är författare, redaktör, ljudboksinläsare, skribent och fil.kand. i Medie- och kommunikationsvetenskap. Har arbetat med bokstäver som bas sedan 2001. Aktuell med Lydaserien.
Kontakt: maria@ordlust.se