Hoppa till innehåll

Lust

Sexrådgivning och lustcoachning

Hur mår du och din lust? Vill du ha mer lust i livet, eller är det något i sexlivet du vill förbättra? Sara Olsson är passionerad lustinspiratör och utbildad sexrådgivare. Hon utgår ifrån lusten som motor i livet och som en fantastisk kraft! 

Vad får du när du bokar tid för sexrådgivning? 
Tid med fokus på din berättelse, din värld, med utgångspunkt i stolthet och glädje i lusten och livet. Verktyg, riktning och nya vinklar.

Allt finns, var så säker, alla slags fantasier, relationer, preferenser, fysiska förutsättningar och läggningar — och det är ju tur det!

Klienter om Sara Olsson:

”Ett magiskt bollplank!”

”Jag önskar att jag hade fått prata med dig tidigare i livet.”

”Det är så lätt att prata med dig. Du dömer mig inte.”

Välkommen att boka sexrådgivning, ensam eller med partner. Online eller i Höga kusten, Sundsvall eller Stockholm. Bokning: sara@ordlust.se

Pris: 1 095 kr/timme (online, Höga kusten och Sundsvall) och 1390 kr/timme (Stockholm) 
Den som är VIP har 20 % rabatt, se startsidan för information. Det finns även coachningspaket för månadsbetalning, från 475 kr/månad.

Samarbeten
– Blanche stories
– Hela kvinnans klinik, Stockholm
– Vårsta diakoni, Härnösand
– Ondrasek läkarmottagning, Sundsvall
Du bokar in dig antingen via mejl eller genom att klicka på länken ovan till bokamera!

Sara Olsson
är sexrådgivare och lustcoach, författare samt förläggare inom lustgenren.

Du kan lyssna till Sara Olsson och Maria Brundin i Ordlustpodden. Författarduon går på djupet i olika ämnen, och bjuder på sinnliga samtal.

“Ni är stora förebilder i det ni gör!”
Lyssnare om Ordlustpodden

Sara Svarar hittar du i Blanche-appen från och med januari 2023 — dit kan du sända dina frågor om sex och lust!

Följ gärna kontot Samtal om lust (@samtalomlust) på Instagram!

Tankemönster är något Sara jobbar mycket med i sin rådgivning. Sex och lust handlar lika mycket — eller mer — om det som sker i hjärnan som det som sker fysiskt. Huvudrätt: mental träning för alla är skriven av Sara Olsson på uppdrag av Lars-Eric Uneståhl, Stig Wiklund och Johan Olsson. Sara hämtar ofta övningar från boken till samtalen med sina klienter.

I podden STARKARE har hon talat om kvinnliga orgasmer från ett mentalt perspektiv.

Även kommunikation, både inom människan själv och mellan människor, är grundläggande i Saras lustcoachning. I bland annat Amelia, Expressen och Aftonbladet har Sara blivit intervjuad om sexting, konsten att skriva sexiga meddelanden till varandra.

Sara talar om sex och lust i olika sammanhang (boka som föreläsare/moderator: fredrik@ordlust.se).

Mer information: Sara Olsson på LinkedIn


Maria Brundin – Lustskribent

Maria Brundin
Skriver blogginlägg för Blanche stories, artiklar, krönikor och bokrecensioner inom lustområdet. Har arbetat med bokstäver som bas i snart 20 år, bland annat i rollen som skribent, krönikör och bokrecensent. Hon har god intervjuvana, är en duktig researcher och korrekturläsare.

Hon djupdyker gärna inom ämnen som berör sex, relationer och lust. Maria brinner särskilt för att skriva om relationer utanför normen och om att hitta och utforska sin sexualitet.

Kandidatexamen inom Medie- och kommunikationsvetenskap. Har därtill läst flera kurser inom kreativt skrivande, webb och journalistik.

Du kan lyssna till Maria och Sara i Ordlustpodden. Författarduon går på djupet i olika ämnen, med fokus på det inre, och bjuder på sinnliga samtal med vågad rymd för lust.

Mer information: Maria Brundin LinkedIn
Kontakt: maria@ordlust.se

Läs och lyssna vidare

Se och lyssna gärna vidare under fliken press, där det bland annat finns några artiklar inom att skriva erotik, inte bara skönlitterärt, utan också mellan varandra i dialog. Du hittar även inslag om hur man talar om sex med unga.


Skriva lust till din partner eller nöjesskriva erotik

Det är en härlig sport att bygga scener, ge karaktärer liv, mejsla fram berättelser och skissa fram sköna dialoger som känns mellan raderna och under huden. Vi inspirerar gärna och delar med oss av tips på området.

Vi på Ordlust jobbar även med att lära människor skriva sensuella scener och erotik, både som professionella författare och för nöjes skull.

Låter detta intressant? 
Kontakta oss, så berättar vi mer!

Sara Olsson & Maria Brundin