Lust

Sexrådgivning

Hur mår du och din lust? Vill du ha mer lust i livet, eller är det något i sexlivet du vill förbättra? Sara Olsson är passionerad lustinspiratör och utbildad sexrådgivare. Hon utgår ifrån lusten som motor i livet och som en fantastisk kraft! 

Vad får du när du bokar tid för sexrådgivning? 
Tid med fokus på din berättelse, din värld, med utgångspunkt i stolthet och glädje i lusten och livet. Verktyg, riktning och nya vinklar samt ett allvarsamt men också lekfullt avdramatiserande av det du har med dig. Allt finns, var så säker, alla slags fantasier, relationer, preferenser, fysiska förutsättningar och läggningar — och det är ju tur det!


Välkommen att boka sexrådgivning, ensam eller med partner. Online eller i Höga kusten, Sundsvall eller Stockholm.
Bokning: sara@ordlust.se
Pris: 990 kr/timme (online, Höga kusten och Sundsvall) och 1190 kr/timme (Stockholm)
Den som är VIP har 20 % rabatt, se startsidan för information.

Sara Olsson
är sexrådgivare, författare samt förläggare inom lustgenren.

Förutom att hon skrivit erotiska berättelser har hon skrivit självbiografier och fackböcker. Just tankemönster är något hon jobbar mycket med i sin rådgivning. Efter att hon skrivit uppdragsböcker på uppdrag av både Lars-Eric Uneståhl och Stig Wiklund tar Sara avstamp i konkret mental träning, inte minst från idrottens värld. Sex och lust handlar lika mycket — eller mer — om det som sker i hjärnan som det som sker fysiskt. 
Hon talar om sex och lust i olika sammanhang (boka som föreläsare/moderator: fredrik@ordlust.se).

I bland annat Amelia, Expressen och Aftonbladet har hon blivit intervjuad om sexting, konsten att skriva sexiga meddelanden till varandra. I podden STARKARE har hon talat om kvinnliga orgasmer från ett mentalt perspektiv. Mer om detta och om vinterbad under fliken press.

På Instagramkontot Samtal om lust kan du både läsa om och påverka vilka ämnen som ska avhandlas! Du kan även bidra med vinklar för ett material Sara samlar kring ämnet lust. Glöm inte att bli OrdlustVIP så att det viktiga arbetet kan fortsätta! Och så att chatten kan hålla öppet.

Du kan lyssna till Sara och Maria i Ordlustpodden. Författarduon går på djupet i olika ämnen, med fokus på det inre, och bjuder på sinnliga samtal med vågad rymd för lust.

Mer information: Sara Olsson på LinkedIn
Huvudrätt: mental träning för alla är skriven av Sara Olsson på uppdrag av Lars-Eric Uneståhl, Stig Wiklund och Johan Olsson. Sara hämtar ofta övningar från boken till samtalen med sina klienter.


Maria Brundin – Lustskribent

Maria Brundin
Skriver artiklar, krönikor och bokrecensioner inom lustområdet. Har arbetat med bokstäver som bas i snart 20 år, bland annat i rollen som skribent, krönikör och bokrecensent. Hon har god intervjuvana, är en duktig researcher och korrekturläsare.

Hon djupdyker gärna inom ämnen som berör sex, relationer och lust. Maria brinner särskilt för att skriva om relationer utanför normen och om att hitta och utforska sin sexualitet.

Kandidatexamen inom Medie- och kommunikationsvetenskap. Har därtill läst flera kurser inom kreativt skrivande, webb och journalistik.

Du kan lyssna till Maria och Sara i Ordlustpodden. Författarduon går på djupet i olika ämnen, med fokus på det inre, och bjuder på sinnliga samtal med vågad rymd för lust.

Mer information: Maria Brundin LinkedIn
Kontakt: maria@ordlust.se

Läs och lyssna vidare

Se och lyssna gärna vidare under fliken press, där det bland annat finns några artiklar inom att skriva erotik, inte bara skönlitterärt, utan också mellan varandra i dialog. Du hittar även inslag om hur man talar om sex med unga.


Skriva lust till din partner eller nöjesskriva erotik

Det är en härlig sport att bygga scener, ge karaktärer liv, mejsla fram berättelser och skissa fram sköna dialoger som känns mellan raderna och under huden. Vi inspirerar gärna och delar med oss av tips på området.

Vi på Ordlust jobbar även med att lära människor skriva sensuella scener och erotik, både som professionella författare och för nöjes skull.

Låter detta intressant? 
Kontakta oss, så berättar vi mer!

Sara Olsson & Maria Brundin