Boka tid hos Sara Olsson

Sexrådgivning
Klientmöte online eller i Sundsvall (senare även i Stockholm). Bokning: sara@ordlust.se.
Pris: 950 kronor inklusive moms/timme.

Lustchatt
Vill du chatta om lust eller har du frågor om sex?  Skicka en kostnadsfri förfrågan i formuläret nedan. Har du redan bokat tid? Då hittar du chattfunktionen nere i högra hörnet.

   
  “Jag upplever att det finns ett stort behov av samtal om lust och sex. För att möta detta behov öppnar jag nu upp även en chatt som en del av min klientverksamhet. Där kan du få svar på frågor och du kan, om du vill, bolla med mig hur vi kan jobba vidare i ett antal samtal för att du ska nå ett önskvärt läge i ditt mående, ditt sexliv, din lust. Några timmar av medveten reflektion där du får verktyg för att finna goda tankebanor gör verkligen skillnad!
   
  Välkommen att ta kontakt — livet är en resa och lusten är din motor!

  Sara Olsson – Lustinspiratör

  Sara Olsson
  Är sexrådgivare och författare samt förläggare inom genren lust, går in som samtalspart och moderator i lustsammanhang. Hon skriver även content inom det området tillsammans med sitt Ordlust-team.

  Hon talar gärna om lust och kommunikation: Att uttrycka sig erotiskt, både skönlitterärt och människor emellan — särskilt i sociala medier! Om detta har hon intervjuats i en rad olika sammanhang under hösten 2020, och du finner mer om det under press. Vidare samtalar hon gärna om lusten som sensuell kraft, människans kinky sidor samt att använda lusten som motor genom livets svårigheter, både vad gäller mentala och fysiska utmaningar. Hon kan också fungera som en guide i informationsdjungeln för unga, för föräldrar och för människor som jobbar med unga, i fråga om sex.

  Sara sätter sin personliga prägel på den inriktning du önskar i en föreläsning, en workshop eller i en panel. Berätta om dina önskemål så anpassar vi materialet! 

  Mer information: Sara Olsson på LinkedIn

  Kontakta fredrik@ordlust.se för att boka Sara som föreläsare eller moderator i lustsammanhang.

   

   

  Maria Brundin – Lustskribent

  Maria Brundin
  Skriver artiklar, krönikor och bokrecensioner inom lustområdet. Har arbetat med bokstäver som bas i snart 20 år, bland annat i rollen som skribent, krönikör och bokrecensent. Hon har god intervjuvana, är en duktig researcher och korrekturläsare.

  Hon djupdyker gärna inom ämnen som berör sex, relationer och lust. Maria brinner särskilt för att skriva om relationer utanför normen och om att hitta och utforska sin sexualitet.

  Kandidatexamen inom Medie- och kommunikationsvetenskap. Har därtill läst flera kurser inom kreativt skrivande, webb och journalistik.

  Mer information: Maria Brundin LinkedIn
  Kontakt: maria@ordlust.se

   

  Läs och lyssna vidare

  Se och lyssna gärna vidare under fliken press, där det bland annat finns några artiklar inom att skriva erotik, inte bara skönlitterärt, utan också mellan varandra i dialog. Du hittar även inslag om hur man talar om sex med unga.


  Skriva lust till din partner eller nöjesskriva erotik

  Det är en härlig sport att bygga scener, ge karaktärer liv, mejsla fram berättelser och skissa fram sköna dialoger som känns mellan raderna och under huden. Vi inspirerar gärna och delar med oss av tips på området.

  Vi på Ordlust jobbar även med att lära människor skriva sensuella scener och erotik, både som professionella författare och för nöjes skull.

  Låter detta intressant? 
  Kontakta oss, så berättar vi mer!

  Sara Olsson & Maria Brundin