Våra titlar

Dolt under Jord

Martin Falkman & Sara Olsson

En psykologisk thriller om besatthet, drifter och begär och om hur långt en människa är beredd att gå för att känna sig accepterad och levande.

MÖRKA FANTASIER. Jack Forsberg jobbar som naprapat. Livet är mest grått och han fyller det med tankar på döden. Ibland miss-handlar han folk tillsammans med en kompis. Han har mörka fantasier om sina klienter och om människor han hittar online.

HANDLINGSKRAFT. Viktoria Nordström är handlingskraftig och på god väg mot en post som vd. Rutiner håller henne inom ramarna men hon är ensam och uttråkad. Genom en app möter hon ständigt nya män för att försöka släcka sin törst.

EN DÖDLIG KOMBINATION. När Jack och Viktoria först träffas har de helt olika agendor. Ingen av dem är förberedd på de krafter som deras möte väcker till liv.

Finns som inbunden, digital och E-bok.


Dead & Alive

Sara Olsson

En roman med glimtar av många människors öden som vävs samman i en berättelse med starkt erotiska underströmmar.

Jess har bokat en dejt med sin man Jörn i en bar men han väljer att inte dyka upp. Kvällen tar en annan vändning och hon hör av sig till John, en bekant online, som lovar att leverera en ask med okänt innehåll till henne. Jess blir kvar i baren och väntar medan verkligheter och fantasier vindlar förbi. Som mötet mellan den blinde flygkaptenen Seth och den blyga exhibitionisten Mina. Förbi Jess rör sig också en bror som vill hämnas sin syster.

Grannar i hyreshuset där Jess bor har ärenden i baren, direkt eller indirekt. Maria tänker lämna sin våldsamme man Leif. Den polyamorösa bröllopstårtbagerskan Grinda möter Anna, vars man Melker verkar vara på ett äventyr utanför äktenskapets gränser. Grinda i sin tur processar det märkliga i att hon ännu inte lyckats hitta fler att älska än sin ytterst lustbejakande sambo Lina.

Finns som inbunden, digital och E-bok.


Lyda-serien

Maria Brundin

Han ser på henne genom en kikare: objektifierar, utmanar och visar nytt. Han är van vid att ha kontroll, men kvinnan i lägenheten mittemot knockar honom.

När han ger henne tydliga hintar om att han betraktar henne märker hon att hon njuter av den informationen. Allt det hon i hemlighet drömt om känns nu inom räckhåll. Vem är han, någon hon redan mött? Hur kan han egentligen veta vad hon så hett längtar efter?

Långsamt tränger han sig in i hennes huvud, förför hennes tankar och fyller hjärnan med kinks.

Så småningom ger han henne instruktioner inför en fest som han bjuder in henne till. Väl medveten om att tillställningen kommer att lämna spår bestämmer hon sig för att gå dit…

Lyda en serie i tre delar om två människor som möts i en djup ömsesidig önskan om att få utforska en stark inneboende passion. Det är en berättelse om inre och yttre utveckling, om att finna sin sexualitet, och om en relation utanför normen. Följ med på en ljuvlig, eggande resa genom lust och tillit, i ljus och mörker där gränser tänjs och hårt varvas med ömt.

Finns som inbunden, e-bok och ljudbok.


Våra digitala titlar

Här nedan hittar du våra digitala titlar, samtliga som ljudböcker och som e-böcker.